Share Button

Dupa lansarea noilor categorii: usi de interior colectia usi de lux si mobilier de lux, s-a trecut la publicarea comunicatului de presa din 27 septembrie: Read More

Share Button

Door Land RomaniaComunicat de presa 2 septembrie 2013:

DoorLand Romania asimileaza capacitatile de productie a doua societati

DoorLand Romania a preluat capacitatile de productie a doua firme de marca:
Prodecor un renumit producator de usi de interior din tara
Decora Prod multa vreme cel mai mare producator de plinta si accesorii pentru parchet. Read More

Share Button

Usile DOORLAND ROMANIA de interior au o structura celulara dublata de un cadru de ramforsare din conglomerate presat MDF sau lemn rasinos.
Suprafata exterioara este realizata din laminat de HDF 3mm , acoperit cu un strat de protectie si décor din folie ALKORCELL(folia ALKORCELL este o folie decorativa de finisaj pentru interior pe baza de polipropilena rezistenta chimic).Canatul foii de usi este realizat din acelasi material dublat de folie suport pentru o mai buna rezistenta
Grosimea foii de usa este de 40mm stas , iar inaltimea si latimea se stabilesc in functie de comanda.
Foaia de usa este de tip reversibila cu canat drept putand fi montata pe stanga sau pe dreapta. Read More

Share Button

Se pune ca atucni cand ochii nostri se conecteaza la o culoare,creierul nostru elibereaza diferite substante care au un mare impact atat la nivel fizic cat si psihic.

Terapia de culoare a fost practicata in meserii traditionale de vindecare de mai multi ani, dar si companiile de marketing, mai recent, s-au folosit de culoare , de asemenea, pentru a  schimba starea de spirit de culoare a oamenilor.
Read More

Share Button

Dormitoarele mici nu sunt obligatoriu niste dormitoare plictisitoare. Este necesar sa-l decorezi in doua tonuri (alb si roz, spre exmplu) folosind mobilier minimalist cu sisteme inteligente de depozitare imbogatindu-l cu elemnete esentiale cum ar fi cartile. Poti alege cateva printuti preferate pentru perne sau cuvertura de pat, astfel adaugand o pata de culoare spatiului.
Read More

Share Button

Decorarea unei camere ofera o mare oportunitate pentru copii sa-si exprime personalitatea lor, si poate fi o mare oportunitate pentru parinti de a afla mai multe despre copiii lor.
Read More

Share Button

Pe langa usile de interior si piesele de mobilier achizitionate pentru caminul dvs ar trebui sa luati in considerare folosirea tapetului pentru a pune si mai mult in evidenta spatiul.
Read More

Share Button

De obicei, balconul este folosit numai pentru uscarea rufelor sau ca spatiu suplimentar de depozitare.
Read More

Share Button

Florile aduc lumina si culoare in caminul nostru emitand emotii positive.

Conform ultimelor studii stiintifice realizate, ele alunga depresia si anxietate, inlocuindu-le cu sentimente de bucurie si satisfactie in viata.
Read More