Share Button

Manerele, ca parte a feroneriei usilor de interior, dau noblete sau pur si simplu completeaza aspectul usii, fiind placut la atingere, usor de manevrat incat sa dea utilitatea asteptata.

Cu aceasta ocazie, anuntam dezvoltarea unei game noi de manere pentru usi, aratand faptul ca nu ramanem in urma cu tendintele de cerere ale clientiilor. Read More

Share Button

Oricat discutam despre usi de interior, imaginile fac sa ne arate in detaliu ceea ce nu reusim sa scriem. De aceea avem o scurta prezentare a usilor de interior, ce contine si scurte descrieri despre modul de amplasare in interiorul locuintei.

Categorii usi de interior: Read More

Share Button

Usi de interior categoria Premium sunt usi infoliate cu folie Alkorcell cu o textura deosebita ce imita lemnul in diferite culori. Aceasta este de o deosebita rezistenta la uzura si poate fi intretinuta foarte usor. Suprafetele trebuiesc protejate decat de solventi organici sau alte substante caustice.

Culori si textura: Read More

Share Button

Dupa lansarea noilor categorii: usi de interior colectia usi de lux si mobilier de lux, s-a trecut la publicarea comunicatului de presa din 27 septembrie: Read More

Share Button

Usile de interior sunt produse ce nu pot lipsi dintr-un apartament sau dintr-o casa, iar interiorul unei locuite poate sa fie inobilat cu usi ce pot schimba aspectul anost si lipsit de gust intr-unul placut.

DoorLand Romania produce usi de interior dintre cele mai diverse din punct de vedere tehnic, vizual si functional. Accesoriile sunt de o finete deosebita, functioneaza perfect si pot face diferenta in acest caz din punct de vedere al design-ului si functionalitatii in multe dintre cazuri. Read More

Share Button

Usile celulare, sunt usi de interior, cu rama foii de usa realizata din lemn rasinos, interiorul realizat dintr-o structura celulara rezistenta la actiunile mecanice si este lipita la cald  intre doua fronturi de HDF caserat cu folie decor.

Cum se aleg usile celulare de interior?

Read More

Share Button

Foaia de usa este executata din MDF brut, profilat si caserat cu furnir sintetic (folie finish). Grosimea frontului de usa este de 40mm, structura interioara se executa in diverse forme si conbinatii de tablii celulare, mdf brut  sau sticla.

Asamblarea  este realizata cu ajutorul unui adeziv bicomponent elastomer de mare stabilitate si rezistenta in cazul usilor Gala si Adara, sau cu prindere (demontabila) in cazul usilor Premium. Read More

Share Button

Asa cum s-a promis, Door Land Romania, a venit cu produse noi pe piata. Este vorba de usi premium de interior si usi de interior de lux, amandoua categoriile detin produse ce contin materiale si finisaje deosebite.

Despre usile de interior premium: Read More

Share Button

Door Land RomaniaComunicat de presa 2 septembrie 2013:

DoorLand Romania asimileaza capacitatile de productie a doua societati

DoorLand Romania a preluat capacitatile de productie a doua firme de marca:
Prodecor un renumit producator de usi de interior din tara
Decora Prod multa vreme cel mai mare producator de plinta si accesorii pentru parchet. Read More