Parteneriat

Doorland Romania

Cine  suntem ?

 

               Doorland Romania are ca domeniu principal de activitate productia de usi de interior , mobilier , plinta si accesorii pentru parchet , profile din mdf caserat.

               Multitudinea de optiuni standard,precum si disponibilitatea noastra de a realiza produse in regim de unicat, dupa specificatiile sau dorinta clientului,face ca     Doorland Romaina   sa fie daca nu prima, printre primele optiuni ale clientului final in alegerea furnizorului potrivit nevoilor sale si care sa creeze un produs ideal, astfel incat sa fie in concordanta cu dorinta beneficiarului si/ sau cu stilul architectural al locuintei.

              Alegerea usilor potrivite este esentiala,usa potrivita poate innobila  caminul dvs.  transformand astfel o locuinta normala intr-una extraordinara.

 

Ce  facem?

                Realizam produse la comanda, in regim unicat , de inalta calitate , acordand o deosebita atentie  finisajelor. (ex: diferite decupaje,aplicatii,insertii,piele sau materiale textile, sticle personalizate,dimensiuni atipice “fara taxe suplimentare”,combinatii de decoruri,etc.)

               Oferim  o varietate  de  modele  si  decoruri , astfel incat ambientul creat de produsul potrivit la locul potrivit sa fie unic si sa implineasca dorintele  clientilor, avand astfel posibilitatea de a personaliza produsele , optand de ex. pentru o combinatie de decoruri , usa poate avea pe o fata un décor si pe cealalta alt décor.

               De la usi simple , usi duble , usi cu panouri laterale sau supralumina , usi culisante , usi duble culisante pana la usi tip glasvand , Doorland Romania ofera solutii tehnice pentru orice spatiu ce urmeaza a fi delimitat de o usa cu stil , o usa ce nu numai acopera un gol, ci mobileaza o locuinta.

 

De  ce  Doorland  Romania in parteneriat    ?

Doorland Romania  ofera  partenerilor sai

        o afacere solida si pe termen lung,

        exclusivitate si sustinere pentru zona in care activeaza,

        produse de calitate la preturi de fabrica,

        training pe toata durata contractului,

        tehnici de comercializare si marketing perfectionate in timp si cu un grad inalt de rentabilitate,

        asistenta in determinarea cantitatii si diversitatii produselor destinate prezentarii in Showroom,

        flexibilitate si sustinere in ofertarea lucrarilor de santier de mica sau mare complexitate sau volum,

        adaptabilitate permanenta la nevoile pietei,

     –        crearea de noi produse inovatoare care sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi in materie de calitate si design.