Share Button

Asa cum s-a promis, Door Land Romania, a venit cu produse noi pe piata. Este vorba de usi premium de interior si usi de interior de lux, amandoua categoriile detin produse ce contin materiale si finisaje deosebite.

Despre usile de interior premium:

[Not a valid template]

Foaia de usa este executata din profile din MDF frezate si caserate cu furnir sintetic (folie decorativa din polipropilena ALKORCELL sau folie finish).
Grosimea profilului este de 40mm pe partile laterale iar traversele au grosimea de 34mm. Tablia poate fi o combinatie de MDF cu grosimea de 8 mm si geam de 8mm sau numai una din cele doua .
Asamblarea poate fi demontabila cu suruburi cu cap inecat cu inbus de 5,5x160mm.
Asamblarea nedemontabila este realizata cu ajutorul unui adeziv bicomponent elastic de mare stabilitate si rezistenta . Gama usilor cu profile se diferentiaza de restul modelelor prin multitudinea de posibilitati de realizare si prin folosirea geamului de mari dimensiuni ,securizat sau sablat, de asemenea disponibil pictat sau sablat colorat.
Folia Alkorcell folosita la infolierea atat a profilelor cat si a tabliilor este de o deosebita rezistenta la uzura si poate fi intretinuta extrem de usor. Suprafetele pot fi curatate cu o carpa umeda, se poate utiliza si apa cu adaos de detergent care nu contine solventi organici sau alte substante caustice.

Despre usile de interior de lux:

[Not a valid template]

Design Glamour, Elegant si Exclusivit – intr-un cuvant DOORLAND. Noua colectie usi de lux permite clientului sa-si personalizeze design-ul usii in decoruri speciale Leather Line , Deco Line , MultiStyle , Acrylic Line , Structure Line si Punch Line 3 D .
Usa de interior este complet echipata cu toc sr reglabil 100mm/47mm de la 90mm pana la 350mm, maner , foaie usa innobilata cu piele sintetica pe o singura fata . Produsul poate fi personalizat , innobilat pe ambele fete.

Comments are closed.