Share Button

Dupa lansarea noilor categorii: usi de interior colectia usi de lux si mobilier de lux, s-a trecut la publicarea comunicatului de presa din 27 septembrie:

Produse noi lansate de Door Land Romania

Door Land Romania, firma cu capital privat integral romanesc, prezinta noi produse in amenajarea interiorului locuintei. Este vorba de doua categorii noi de produse, usi de interior colectia de lux si in completare pentru mobilier, exista acum si mobilier de lux. Vezi comunicatul original.

Asa cum se spune: “o imagine face cat o mie de cuvinte”, mai jos prezentam cateva modele din cele doua categorii.

Usi de interior colectia usi de lux:

[Not a valid template]

Mobilier de lux:

[Not a valid template]

Mentionam faptul ca preturile produselor din aceste categorii este dat in mod special de calitatea materialele alese. Door Land Romania nu face rabat de la calitate pentru celelalte produse din categorii cum ar fii: usi celulare, sau un alt fel de mobilier.

Clienti ce lucreaza in domeniul comertului sau al constructiilor, au posibilitatea sa aleaga in functie de cerintele clientilor lor, fara a se preocupa de calitatea executiei produselor noastre, indiferent de alegerea facuta.

Clientii particulari ce doresc sa-si amenajeze interiorul locuintei, este bine sa apeleze la un consultant Door Land, pentru a fi siguri ca produsul comandat este de dimensiunile si functionalitatea dorita. Aici, in general cei ce nu au o experienta si cunostinte necesare, aleg usa sau mobilierul doar in functie de aspect ceea ce s-ar putea sa nu fie suficient.

Asa cum am promis, aducem in intampinare produse noi, de calitate si functionalitate impecabia, astfel incat, pentru a fi la curent cu noutatile noastre, trebuie urmarita sectiunea de Stiri si sectiunea Design Interior din Blog.

Comments are closed.