Share Button

Dormitoarele mici nu sunt obligatoriu niste dormitoare plictisitoare. Este necesar sa-l decorezi in doua tonuri (alb si roz, spre exmplu) folosind mobilier minimalist cu sisteme inteligente de depozitare imbogatindu-l cu elemnete esentiale cum ar fi cartile. Poti alege cateva printuti preferate pentru perne sau cuvertura de pat, astfel adaugand o pata de culoare spatiului.

poza 1

Pentru un dormitor este imposibil sa renunti la usa. Pentru a da senzatia de spatiu deschis o usa normala fixata pe toc ar trebui inlocuita cu una culisanta , economisind in acelasi timp foarte mult spatiu.

poza 2

Politele, cu un design elegant, constitue un sistem foarte bun de stocare a diverselor obiecte fara a incarca spatiu. Fi creativ si transforma-le in rafturi pentru carti sau chiar dulapuri pentru haine.

poza 3

Daca locuiesti intr-un spatiu mic, cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa scapi de toate lucrurile aflate in dezordine. Ai nevoie de un dulap inalt inchis cu usi, sau lasata o portiune la vedere pentru expunerea cartilor preferate  a ramelor foto.

poza 4

Cand detinem un dormitor mic, incercam tot timpul sa depozitam diversele obiecte (dulapul de haine, accesoriile, machiajele, etc) in alte incaperi din casa. De multe ori acest lucru este imposibil, asa ca incercam sa gasim solutia cea mai buna: un dulap pentru depozitarea hainelor si a altor obiecte care nu le dorim la vedere si rafturi suspendate pentru a pastra un ambient confortabil si linistit.

poza 5

Comments are closed.