Cum cumpar?

shopping_cartPentru achizitionarea de produse din magazinul nostru puteti folosi urmatoarele modalitati:

Comanda prin telefon: La numerele disponibile in sectiunea CONTACT puteti obtine informatiile necesare despre produsele pe care le doriti, informatii de livrare si puteti face comanda. In maxim 24 de ore veti primi un e-mail de confirmare a comenzii care va contine detalii legate de produsele comandate cu pretului fiecaruia, suma totala de plata, timpul de livrare, numele si numarul de contact al persoanei responsabile cu comanda dumneavoastra, datele dumneavoastra de contact. Dupa ce ne confirmati acest mail va vom contacta pentru a stabilii impreuna ultimele detalii.

Comanda prin e-mail: Puteti face o comanda si la adresa de e-mail office@doorlandromania.ro, in care trebuie sa specificati produsele alese si culorile acestora (daca este cazul) si datele dumneavoastra de contact ( nume, adresa, telefon); Dupa trimiterea mesajului veti primi in maxim 24 h un email de confirmare care va contine aceleasi informatiile de la “Comanda prin telefon” si veti parcurge etapele de la aceasta sectiune. In cazul in care dupa 24 h nu veti primi nici un raspuns, va rugam sa ne contactati folosind numere de la pagina CONTACT.

Comanda in magazinele partenere :Puteti face o comanda direct in magazinele partenere ( va rugam vizualizati pagina MAGAZINE ). Partenerii nostri va vor ajuta sa alegeti solutia tehnica si financiara cea mai potrivita nevoilor dvs.