Fabrica

ellis-furniture-marketing-manager-richard-fitzmaurice-2DOORLAND ROMANIA

Rafinamentul si eleganta mobilierului si usilor interioare pot transforma o casa normala intr-una extraordinara.

Usile si mobilierul au o importanta deosebita in amenajarea si designul interiorului caminului tau, de aceea Doorland Romania duce o lupta aproape continua de a fi la curent cu noile tendinte ale pietei in materie de solutii tehnologice, calitate si design, inovand de multe ori solutii si designuri care sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase gusturi.

Usile si mobilierul  Doorland sunt confectionate din materiale realizate dupa ultimele tehnologii in materie, acestea din urma asigurand rezistenta si calitatea produselor in timp, cum ar fi rezistenta la  lovituri, zgarieturi, pete, actiunilor mecanice  sau chimice sau termice, fapt care asigura nedegradarea acestora in timp.

Gama diversificata de modele si decoruri, precum si disponibilitatea noastra de a realiza produse la comanda, functie de necesitatile fiecarui client, satisface cele mai exigente cerinte ale potentialului contractor.

Produsele Doorland se adapteaza cerintelor impuse  de spatial si cromatica ambientala a fiecarui camin. Doorland Romania realizeaza usi de interior, usi pentru debara, usi de interior culisante, duble sau cu luminator.

Alegerea unei usi sau a mobilierului  nu este intotdeauna o sarcina usoara daca luam in considerare dimensiunile si diversitatea  materialelor, la acestea daca mai adaugam si optiunile de decor disponibile vom observa ca posibilitatile sunt aproape nelimitate.

Mobilierul confectionat din Pal melaminat, se executa la comanda, fie conform schitei existente in catalogul nostru, fie conform modelului ales de client. Mobilierul poate fi executat in peste 100 de culori, iar modelele sunt nelimitate.furniture

Indiferent ca ai decis sa-ti renovezi locuinta  sau sa faci schimbari de design interior, alegerea usilor si a mobilierului poate fi fundamentala in acest proces.

Echipa Doorland Romania va ofera consultanta gratuita, venind in ajutorul dvs pentru a lua decizia cea mai buna privind achizitionarea produselor.