Return to Previous Page
New!

Set comoda si noptiere BlackComoda reprezinta o piesa de mobilier obligatorie in dormitor. Aceasta reprezinta spatiul ideal de depozitare a diverselor obiecte pe care nu le dorim la vedere. Putem folosi atat sertarele ca spatiu de stocare cat si partea superioara unde putem aseza ramele foto , diverse documente , bijuterii , etc.
Noptiera nu este doar o alta piesa mobiliera de decor ci o necesitate.Aceasta serveste la depozitarea diverselor obiecte de care avem nevoie in apropiere.De la cartea sau poza preferata pana la lampa de veghe,acestea isi pot gasi locul potrivit pe noptiera.Mobilierul este executat din pal melaminat de 18 si 36mm finisat cu cant ABS.
Setul include comoda si doua noptiere.
Dimensiuni comoda
Lungime 1150mm
Adancime 450mm
Inaltime 850mm
Dimensiuni noptiere
Lungime 620mm
Adancime 460mm
Inaltime 450mm

Mobilierul poate fi executat pe orice dimensiuni si orice decoruri aflate in catalogul nostru la cererea clientilor pentru care se intocmesc oferte personalizate.


Category: .

Product Description

Share Button

Comoda reprezinta o piesa de mobilier obligatorie in dormitor.Aceasta reprezinta spatiul ideal de depozitare a diverselor obiecte pe care nu le dorim la vedere.Putem folosi atat sertarele ca spatiu de stocare cat si partea superioara unde putem aseza ramele foto , diverse documente , bijuterii , etc.
Noptiera nu este doar o alta piesa mobiliera de decor ci o necesitate.Aceasta serveste la depozitarea diverselor obiecte de care avem nevoie in apropiere.De la cartea sau poza preferata pana la lampa de veghe,acestea isi pot gasi locul potrivit pe noptiera.

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Set comoda si noptiere Black”

*