Share Button

Usile celulare, sunt usi de interior, cu rama foii de usa realizata din lemn rasinos, interiorul realizat dintr-o structura celulara rezistenta la actiunile mecanice si este lipita la cald  intre doua fronturi de HDF caserat cu folie decor.

Cum se aleg usile celulare de interior?

La noi, se pot alege usile in functie de culoare, model, utilizare si dimensiuni. Usile celulare se potrivesc in functie de locatia din interiorul locuintei, dar si in functie de mobilierul detinut in aceasta, conform cu tabelul de mai jos:

dormitoare bai living bucatarii debarale
clasic lisa b clemence lisa lisa b
sabine janine b henriette janine b ines
ines celine emily emily b emily b
gabrielle janet margot lisa b celine
janine sharon celine janet
emily janet
margot
celine

Galerie usi celulare de interior

[Not a valid template]

Chiar daca usile de interior sunt prezentate cu toate accesoriile aferente, acestea se pot comanda separat personalizand usa. Accesoriile pentru usile de interior, sunt prezentate si separat in catalog. Acestea se pot asocia in functie de culoarea usii, locatia din interiorul locuintei cat si mobilierul din interior.

Accesorii pentru usi de interior:

Manere pentru usi, frize, pervaze semirotund reglabil de 60 mm si 15 mm, semirotund sau drept fix,  captuseli sau extensie toc de 80 mm, 140 mm si 180 mm si tocuri semirotund reglabil de la 80 la 140mm,toc semirotund de 90 mm sau toc drept fix de 80 mm.

Comments are closed.