Share Button

Usi de interior categoria Premium sunt usi infoliate cu folie Alkorcell cu o textura deosebita ce imita lemnul in diferite culori. Aceasta este de o deosebita rezistenta la uzura si poate fi intretinuta foarte usor. Suprafetele trebuiesc protejate decat de solventi organici sau alte substante caustice.

Culori si textura:

Pentru amplasarea acestor usi, este nevoie sa tinem cont de cateva reguli de potrivire in ambientul interiorului locuintei. Cand se discuta despre interior, trebuie sa ne referim la tot ce tine de marimea si asezarea camerelor, la forma si componenta mobilierului cat si la utilitatea locuintei. Mai jos este un tabel cu variante de potrivire ale usilor de interior premium:

Recomandari amplasare usi de interior Premium

nr

dormitoare

bai

living

bucatarii

debarale

1

clasic 1 high7 art1 clear 1 celulara clasic 1

2

clasic 2 high6 art2 art1 clasic 2

3

clear 1 celulara clear 1 celulara art3 art3 clear 1 celulara

4

high 6 art4 high 6

5

high7 high7

Usile de interior se pot produce cu tablii ce contin modele practic nelimitate, asa incat, gustul fiecaruia sa poata sa fie satisfacut. Din punctul de vedere al aspectului usii de interior premium, acestea se pot vizualiza, lasand imaginile sa vorbeasca in locul nostru. Mai jos este prezentata ca exemplu, o galerie de usi premium, ce exista deja pe linia de fabricatie.

Usi de interior Premium

[Not a valid template]

Comments are closed.